sobota 2. října 2010

Solstice: ano, jsme na vás zvědaví

Solstice jsou rockové seskupení, které se v současnosti prezentuje hlavně živými vystoupeními v klubech. Demo dosud nevydali, ale prvkem, který k nim zdařile přitahuje pozornost světa, je zpěvačka Lori - mladší sestra Amy Lee z Evanescence.

Ta holka: Lori Lee
Založeno: 2007
Země původu: USA
Žánr: rock
Diskografie: N/A
Loved Tracks: Please Forgive Me, Cold Day in December, Not Alone
Web: www.solsticeisawesome.piczo.com


Solstice jsou slibná americká skupina, kterou založila Lori Lee (zpěv, klavír/klávesy) a Dylan Bulloch (kytara). V době, kdy Solstice vznikli, bylo oběma zakladatelům skupiny třináct let. Ve čtrnácti potkali ve škole nového spolužáka Rohita Mittala, který byl obsazen na post bubeníka. Následovala série testování různých basáků, až nakonec zakotvili u dalšího kamaráda ze školy jménem Scott Weiss (nynější baskytara). Kapela fungovala několik měsíců pod názvem "Plainsong", ovšem nakonec se přejmenovali na "Solstice". (btw. Solstice je také britská doommetalová skupina, ale ta je plná vlasatých chlapů).

Lori Lee sice nazpívala vokály v "Call Me When You're Sober" na poslední desce Evanescence a Solstice se dostali do obecného povědomí také zdařilou živou předělávkou "Zombie" od The Cranberries, s níž vystupují v různých menších klubech, nicméně žádné celistvé demo dosud nenatočili a po internetu koluje jen pár více méně nekvalitních nahrávek ze zkušebny nebo videa z koncertů. Potenciál skrytý hlavně v postavě zpěvačky Lori je dosud nerozvinutý a poslední update na jejich stránkách pochází z léta 2008. Jsem skutečně zvědavá, co z nich vyroste...

Publikováno 5.5.2009


Žádné komentáře:

Okomentovat